“Apa Ke Hawau Nye Pangai Laki” Johan Biarkan Ank Tid0 Tert0nggeng, Ozlyn N4ik Hantv

Pelakon Ozlyn Wati, 40, mengakui usaha setiap ibu bapa membesarkan anak-anak memerlukan pengorbanan yang besar, Setiap manusia diberi ujian berbeza.

Ozlyn Memuat naik foto terbaru telah menarik perhatian warganet.

X paham aku.. mcm mane korg boleh tdo eh?? Bergurau sakan gelak menjerit2 satu umah bergegau.. tau2 diam.. tdo tu xde masalah sgt.. yg aku geram tu bapak ko selesa yakmat!!! Apa ke hawau nye pangai.. anak ko tertonggeng mcm tu.. ehh x paham eh.. mmg bapak2 ni xde perasaan ke .. ehhh anak aku ni, kena letak leklok.. sian kang buat aku terlelap terhempap ke… kalau kita mak2 sume kita pikir kan? So skrg ni aku nk tanya korg.. salah ke kalau aku naik antu?? Korg percaya la ckp aku!! Ni kompom2 bapak dia yg membuta dulu!! Selama ni kalau aku ckp kdg ehhhh dia melawan.. siap ckp aku saja reka cerita sedangkn aku xnmpk.. haaa ni bukti!! Esok kuali lama aku kt dapur tu kalau ada bengkok2 korg jgn tanya nape tau?? ( smbl sensengggg lengan baju) korg… laki korg pon mcm ni jugak ke?? 😂

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

KOMEN NETIZEN:

Ozlyn dan Johan mendirikan rumah tangga 25 Julai 2019 dan dikurniakan lima cahaya mata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:Instagram Johan & Ozlyn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *