“Saya Sebagai Mak Hidup Tert3kan…” Elly Mazlein Ded4h Perasaan Di Instagram

Baru-baru ini pelakon, pengacara dan penyanyi terkenal, Elly Mazlein atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina binti Syed Hanafi berkongsikan satu video dengan kapsyen seakan ‘tert3kan’ di laman Instagram miliknya.

Namun video itu bukanlah sesuatu yang patut dirisaukan kerana rupanya video berkenaan adalah mengenai peel ataupun perangai kucing beliau yang suka minta dit3puk!

Nampaknya video yang dikongsikan Elly atau lebih mesra dipanggil Kak Lina Pom Pom itu menarik perhatian ramai warganet dan pengikutnya, mana tidaknya, keleteh beliau membebel kepada kucingnya itu seperti bercakap dengan manusia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

Menulis di ruangan kapsyen :

“Haaaa mcm la budak itam skrg ni .. sy sebgi mak, hidup tert3kan .. Asyik nak lari rumah je hidup dia”

Umum mengetahui bahawa memelihara binatang kesayangan merupakan suatu terapi em0si yang sangat baik lebih-lebih lagi bila kita pelihara seekor kucing.

Sementara itu, di dalam video berkenaan, Kak Lina turut menceritakan perangai sebenar kucingnya itu,

“Siapa dia punya anak macamni punya perangai? Asyik nak minta teeepokk je, dia ingat kita ni takde kerja lain agaknya?

Awak tu dah besar, dah boleh kerja dah, dating pandai hilang berapa hari?

Balik minta tepuk apooo?”

Aduhai kelakar melihat keletah Kak Lina membeb3l dengan kucing beliau, macam mak-mak!

Meninjau di ruangan komen, ramai yang turut ketawa melihat keletah Kak Lina dengan kucing peliharaannya itu :

Sumber : Instagram Elly Mazlein

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Hot FM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *