“Mahu Berubah Jadi Lebih Baik,” Aliff Aziz Cari Klinik Bvang Tatv

Pelakon dan penyanyi, Aliff Aziz mengakvi ikhlas dalam mengambil keputusan untuk membuang t4tu sekali gus cuba berubah menjadi insan yang lebih baik.

Menurut laporan mStar Online, penyanyi berusia 30 tahun itu sebelum ini berkongsi status di InstaStory meminta netizen mencadangkan klinik yang membuat raw4tan membu4ng t4tu.

Pelakon drama Sejuta Rasa Buat Adelia itu berkata, tindakan tersebut bukan untuk membuktikan kepada sesiapa sebaliknya atas usaha sendiri.

“Semua orang tahu kesil4pan saya, macam-macam yang terjadi.. saya pun tak nak sebut soal itu. Saya pernah lalui satu masa terbur0k dalam hidup. Saya meng4ku telah melakukan banyak penyes4lan pada masa lalu saya.
“Jadi, saya cuba untuk mengenal pasti apa yang boleh dibuat. Memang dalam ag4ma pun ada cakap kalau benda itu (bu4ng t4tu) memudar4tkan… tak perlu,” katanya.

Sebelum ini, tular sebuah video mirip Aliff yang bergaduh dengan orang awam di Singapura selain memperlihatkan ukiran t4tu di belakang bad4nnya.

Selain itu, gambar t4tu tertulis nama Bella dengan menggunakan inai juga tular tetapi difahamkan ia adalah foto lama yang dirak4m pada tahun 2016.

Selepas menimbulkan pebagai kontr0versi terutama isu cur4ng dengan menet4p di Singapura, dia akh1rnya pulang ke pangku4n keluarga pada hujung tahun lalu.

Penyanyi lagu Sayang-Sayang itu berk4hwin dengan Bella Astillah pada 2016 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad Ayden Adrian dan Ara Adreanna.

Sumber: mStar Online (Nur Asyikin Mayudin)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/2021/04/20/mahu-berubah-jadi-lebih-baik-aliff-aziz-cari-klinik-bvang-tatv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *