“Aku Dah Banyak Bagi Muka…” Zarina Anjoulie Dan Suami Sah Bercer4i Kali Kedua

“Alhamdulillah aku dah cera1. Anju nak benda ni v1ral supaya dia boleh dapat views yang tinggi. Jom support dia guys. Bagi dia perhatian sebab semua orang, anj*ng, kucing tengah kisah dan heran tentang dia. Ayuh support Anju”

Terbaharu, pelakon Zarina Anjoulie atau dengan nama sebenarnya  Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul tampil kali kedua mengesahkan sudah bercera1 dengan suaminya Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas.

Zarina berkongsi berita pencera1an tersebut menerusi laman Instagram miliknya setelah hantaran sebelumnya yang dimuat naik berbaur ‘luahan’ negat1f terhadap suaminya, namun telah dipadam tanpa memberi maklumat selanjutnya mengenai alasan disebalik pencera1annya yang kali kedua ini.

Walau bagaimanapun, mengikuti laman Instagram milik bekas suaminya, Yas ada memuat naik gambar kenyataan berikutan pengakuan pencera1annya serta beberapa hantaran mengenai bekas isterinya itu.

Dalam pada itu, terdapat beberapa kenyataan gambar yang dikongsi sedikit sebanyak telah menggambarkan 1su-1su keret4kan rumah tangga yang dialami oleh pasangan terbabit.

“Bunga bukan sekuntum. Marvah jela kena jaga. Marvah diri lagi, family lagi, anak-anak lagi. Dah cukup dah kot bersabar. Malas dah. Baik focus diri sendiri”

Kata Yas, dia kini hanya mahu memberi tumpuan sepenuhnya kepada dirinya sahaja selain mengakui sudah ‘penat’ bersabar.

“Aku dah banyak bagi muka sampai takde muka dah. Hidup lah kau dengan tenang. Inalillah. RlP”

Setakat 3 Mei 2021, bekas suami kepada Zarina Anjoulie telah sah melafazkan taIak 1 menerusi pengakuan di Insta Story miliknya.

Beliau turut memberi komen mengenai d4kwaan sebagai ‘childish’ yang mungkin terpal1t terhadap dirinya kerana memuat naik status pencera1annya, dimana sebelum ini belum pernah dia ceritakan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Hot fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *