“Kongsi Gambar HamiI Di Instagram” -Netizen Persoal Uyaina Arshad Bila Kahwin?!

Nama Uyaina Arshad nampaknya tidak asing lagi dalam dunia hiburan selepas beliau kini turut bergelar pelakon.

Pada mulanya Uyaina memilih untuk memasuki pertandingan Nona Manis 2015, rezeki menyebelahi dirinya apabila beliau telah dinobatkan sebagai juara bagi pertandingan tersebut.

Kini, Uyaini telah menjadikan lakonan sebagai kariernya dan ini merupakan kali pertama beliau membawa watak wanita mengandung!

Menerusi posting terbaharunya di laman Instagram, Uyaina ada memuat naik beberapa keping foto menunjukkan beliau sedang ‘hamil’.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh UA (@uyainaarshad)

Lebih menarik lagi apabila Uyaina kelihatan sangat bersemangat bergambar bersama dengan ‘perutnya’ itu.

Posing beliau telah membuatkan ramai ‘bimbang’ melihat aksi pelakon berusia 29 tahun itu sehingga ada yang salah faham ingatkan beliau benar-benar sudah hamil.

Terkejut pula tiba-tiba Uyaina dah hamil, beliau belum lagi mendirikan rumah tangga tapi rasanya dah tak available kerana bunga ini sudah disunting!

Apa pun, tak sabar nak tengok macam mana agaknya Uyaina bawa watak jadi ibu mengandung ya?

Sumber foto: Instagram Uyaina Arshad

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : hotfm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *