“Men4te Jaga” Cik B Bvka Pintu Pagar Sendiri Waktu Hujan, DSV Mengamvk Guard Tak Bvat Kerja

Siapa je tak kenal Dato’ Seri Vida dan anak perempuan yang dikenali sebagai Cik B yang sering menjadi perhatian di media sosial denga sifat kelakar mereka serta fesyen ‘mel.etup’ mereka berdua yang lain daripada yang lain.

Baru-baru ini, mereka berdua viral lagi di Tiktok bila Cik B terpaksa redah hujan untuk buka pagar rumah. Apa cerita ni?

Cik B sanggup redah hujan

Menerusi satu perkongsian video di Tiktok yang dimuat naik oleh Kerol Biey pada 9 Mei lalu yang mendapat hampir setengah juta tontonan dengan lebih 30 ribu likes, video tersebut menunjukkan Dato’ Seri Vida atau dikenali juga sebagai DSV dikatakan mengamuk bila dapat tahu Cik B redah hujan untuk buka sendiri pintu pagar rumah selepas pengawal keselamatan tak keluar.

“Suruh la siapa-siapa. Tak payah la Cik B buka sendiri.”

Lepas dapat tahu tentang hal itu, DSV terus ‘naik hantu’  bila tengok pengawal keselamatan rumahnya tak buat kerja. Kesian Cik B kena redah hujan, lebat pula tu.

Tapi, bila korang tengok video itu, dapat rasakan yang Dato’ Seri Vida sayang dekat anak dia dan mungkin dia tak nak anak dia jatuh s.akit bila kena hujan. Mak-mak mana je yang kasi anak dia kena hujan, betul tak?

Dah bayar mah4l tak buat kerja pula

Di ruangan komen, rata-rata netizen memuji sikap Cik B yang tak berkira dan sanggup redah hujan. Ada juga yang cakap diorang faham perasaan DSV. Yelah, dah bayar gaji guard mahal-mahal tapi tak buat kerja pula.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:Kerol Biey via lm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *