“Uolss Macam Ni Jugak Tak? “Tikt0k Amyra Rosli Raih Perhatian Ramai

Aplikasi popular, TikTok kini bukan sahaja menarik perhatian warganet untuk turut sertai malah ramai juga selebriti terkenal tanah air tertarik untuk mencubanya sekali gus dapat dekat dan menghiburkan peminat mereka.

Walau bagaimanapun, aplikasi TikTok kini tidak hanya terbatas untuk menunjukkan t4rian atau sebagainya namun menerusi TikTok pelbagai perkara dapat dilakukan dimana ada yang menghasilkan video untuk berkongsi ilmu, menyahut cabaran yang menjadi trend dan ternyata ia juga dapat membuatkan seseorang itu boleh mempromosikan sesuatu perkara.

Itu jugalah yang dilakukan oleh pelakon jelita, Amyra Rosli apabila ramai tidak menyangka bahawa dia turut terjebak dengan aplikasi TikTok.

Orang perempuan bila ada duit laju je membeli kan? Tau tau barang dah sampai, husband pun tak boleh nak cakap ape dah.. uolss macam ni jugak tak? 🤪

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Madam Amyra (@aamyrarosli)

 

KOMEN NETIZEN:

Sumber:Instagram Amyra Rosli

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *