June 15, 2021

Mira Filzah Selesai Svntik D0s Pertama AstraZeneca, Sempat Kongsi Pakai Baju Besar – “Senang Nak Singsing Lengan …”

Pelakon dan pengacara Mira Filzah, 28, antara senarai terkini golongan selebriti yang selesai menerima svntikan d0s pertama v4ksin AstraZeneca.
 
Menurut Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman berkata selepas mendapat svntikan v4ksin C0vid-19 dia mengalami keesan sampingan iaitu demam.
 
“Alhamdulillah, hari Sabtu lepas Mira selesai ambil d0s pertama V4ksin AstraZeneca. Baru hari ini rajin nak post sebab baru baik demam!
 
“Proses keseluruhan sangat efficient, Mira sampai dalam pukul 11.35 pagi macam tu, habis nak dekat jam 1.00 petang juga tapi tak terasa lama sebab kita sentiasa bergerak dari satu kaunter ke kaunter lain,” tulisnya.
 
Menerusi perkongsian itu, Mira memuat naik hantaran video yang memaparkan proses yang dilalui sehingga selesai mendapat suntikan v4ksin.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

 
Dalam pada itu, pelakon yang terkenal menerusi drama Bidadari Kiriman Tuhan turut mengingatkan kepada kaum wanita untuk mengenakan pakaian yang sesuai serta mudah ketika hari vaksinasi.
 
“Mira pakai baju lengan besar, senang nak singsing lengan. Tapi Mira pakai juga arm socks, supaya bahagian nak cucuk sahaja yang terdedah. Lengan tak terdedah.
 
“Kebetulan dalam cubicle ni, ada seorang pegawai perubatan lelaki, seorang lagi perempuan. Lega Mira pakai arm socks daripada rumah,” kongsinya di Instagram Stories.
 
Terdahulu, beberapa selebriti tanah air selesai menerima svntikan pertama v4ksin antaranya Elfira Loy, Azira Shafinaz, Shukri Yahaya, Diana Danielle dan Datuk A. Aida

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *