[VIDEO] “Cantik Untuk Suami” Penampilan Memey Suhaiza Di Rumah Raih Perhatian Peminat

Seorang isteri pasti ingin sentiasa kelihatan cantik didepan suami namun rasanya setiap isteri tidak cukup tangan apabila berada dirumah apatah lagi tanggungjawab bertambah sebagai seorang ibu pula.

Dirumah pasti ada- ada sahaja kerja rumah yang perlu dilakukan bermula dari pagi perlu menyediakan sarapan untuk anak serta suami dan seterusnya membersihkan rumah lalu barulah akan berangkat kerja. Tak menang tangan dibuatnya.

Walau bagaimanapun, buat Memey Suhaiza ketika tempoh lockdown ini dia cuba untuk kekal bersemangat meskipun tidak dapat keluar rumah dan mengambil kesempatan itu untuk bersiap cantik juga buat suaminya, Norman Hakim.

IMG_20210603_102803

Memey Suhaiza diruangan Instagram berkongsikan tips agar kekal bersemangat itu kepada umum dengan memuat naik rakaman video menunjukkan dia tetap bersiap cantik walaupun dirumah demi suaminya.

Selebriti ini juga dilihat menyiapkan sarapan khusus buat suaminya itu dan tersenyum gembira dan katanya diruangan kapsyen bahawa bersiap cantik juga dapat mengelak daripada malas.

“Day 2 lockdown. Tips nak kekal bersemangat setiap hari. Bangun pagi, bersiap cantik-cantik juga baru kita rasa bersemangat takde malas-malas.

“Tak kan nak keluar je baru nak cantik, suami kan ada rumah. So kita cantik untuk suami.”

VIDEO:

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh wifeyNH (@memeysuhaiza)

Memey Suhaiza bagaimanapun dihujani dengan komen pujian terhadap sikap rajinnya itu.

“Alahai beruntungnya Norman”

Memey Suhaiza

“Betul kena cantik-cantik depan suami”

Memey SuhaizaIMG_20210603_083052

“Setuju… cantik buat suami”

Memey SuhaizaIMG_20210603_083201

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *