[VIDEO] Pemilik Kucing Tidur Berd3ngkur, Reaksi Kucing Pula Bikin Berdek4h

Bagi pemilik kucing, gelagat kucing di rumah ada kalanya menjadi penghibur anda setiap hari. Sama seperti yang dikongsikan ini apabila reaksi si kucing semasa mendengar pemiliknya berd3ngkur menarik perhatian ramai.

Bagi sesetengah orang, tidur berdengkur adalah sesuatu yang biasa dialami mereka. Namun bagi kucing ini, bunyi berd3ngkur itu adalah sesuatu yang sangat men4kutkan!

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan seorang lelaki yang juga pemilik kucing itu yang sedang tidur di atas sofa tersebut. Dia juga kedengaran berde3ngkur dengan kuat sekali sehingga menarik perhatian kucingnya.

Lebih mencuit hati, kucing tersebut yang mendengar bunyi berdengkur itu kelihatan tidak senang duduk dibuatnya. Dia juga berlari ke sana sini dan sesekali menghampiri pemilik kucing yang nyenyak tidur itu.

Reaksi kucing ini turut mencuit hati ramai sehinggakan video tersebut menerima lebih dua juta tontonan setakat ini. Ada yang menyangka kucing tersebut mahu menyer4ng lelaki yang sedang nyenyak tidur itu gara-gara bunyi berd3ngkur itu.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur dengan gelagat kucing ini. Ada yang berseloroh mungkin kucing itu berasa takut namun tidak sampai hati mahu menyer4ng lelaki itu.

“Punyalah tunggu kucing tu nak ser4ng dia…”

“Kucing tu macam ei ei ei menate ni aku patuk jugok.”

“Ini yang dinamakan musvh tanpa wujud.”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.mediamalaysia.cc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *