“Bel0m Pvk0l Dah Jeb3k..”Gelagat Ank Abby Abadi Cuit H4ti Netizen

Sudah pasti ramai yang mengetahui Pelakon Abby Abadi telah mengambil tiga orang anak angkat.Abby yang sering berkongsi foto mahupun video pasti akan mendapat pujian ramai.

Seronok tengok keluarga besar Abby Abadi bukan.Abby yang tidak pernah membezakan anak-anak sering menjadi keutamaanya.

Terbaru Abby ada berkongsi video pertama beliau memarahi anak angkatnya.Anak angkat lelaki beliau yang bernama Muhammad Daiyan Fayyadh.

Daiyan di pagi hari ☺️😍

Jarang sangat Daiyan menangis.. ni dapat record hihi.. kena marah sbb taknak pakai baju.. pastu tiba2 dia meng4muk2 tolak Kak Aishah yg dtg ambil nak bawak turun.. Mama pun acah la buat2 m4rah, biar reti kan? bi4sa diaa..😉

Pastu Abah ambil hanger acah nk pvkul.. belum pvkul dah c3mbeng.. nilah dia 🤭

Takpe.. kena ajarkan. Yg pasti buat noty minta maaf, buat minta maaf.. itulah Daiyan. Sama pulak macam Danish. Danish bila tegur, minta maaf. Pastu esok buat lg eeee.. hehe.. cuma s4lah tak besarlah. lampu pasang tak reti nk padam. ekon pun sama.. tp skrg dah berubahlah kan Abang @danishhakimofficial? 😇 Adik @marissadania_ , baby @m_danishaa pun dah pandai kan tak membazir dah kan?? hehe.. baikk lebih dah ank2 mama skrg ni kan?? yelahh.. kena kesian kt mama abah ni, lama berkurung kat rumah takleh gi memana.. takleh berniaga kt event, nak bayar ap1 air beribuuu2.. rumah lagi.. makan minum.. PKP lama lagii banggggg adikk babyyy.. tolong k.. muahh 😍

Doakan Mama Abah terus kuat & sihat k.. Selagi buleh kayuhhhh, kita kayuhh hehe..

VIDEO:

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Abby Abadi Faizal (@abby_abadi112)

KOMEN NETIZEN:

Sumber:Instagram Abby Abadi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *