“Tak Tahu M4lu Ke?” Post Vide0 Review T4k Sen0n0h, Zara Zya Diser4ng Peminat

Kita biasa lihat selebriti tanah air membuat Instagram review atau lebih dikenali sebagai paid review bagi mempromosikan apa-apa produk jualan. Dengan cara itu, selebriti berkenaan perlu memuat naik video atau foto yang telah diberikan oleh mana-mana pengusaha produk.

Namun, tidak semestinya selebriti itu boleh mengambil review yang bukan-bukan sehingga mendatangkan f1tnah ke atas dirinya.Terkini, pelakon Zara Zya dilihat telah dikec4m oleh peminatnya di laman Instagram selepas beliau memuat naik satu video review produk barangan w4nita.

Bukan itu sahaja, aks1 yang ditunjukkan di dalam video itu turut mengund4ng kegus4ran h4ti setiap yang menonton.

Disebabkan itu, ramai peminatnya meninggalkan pelbagai respond di ruangan komen posting berkenaan kerana kebanyakan pengikut Zara di laman Instagram datang daripada pelbagai usia.

Bagi mereka, Zara tidak sepatutnya memilih untuk membuat review produk berkenaan lebih-lebih lagi kini beliau sudah bertudung.

Tapi sebenarnya ramai je selebriti Malaysia yang buat review produk macam tu jugak, maklum lah mereka sudah dibayar dah nak taknak terp4ksa lah post juga foto atau video seperti itu.

Mungkin Zara tersil4p pandang kot, boleh jadi posting itu dimuat naik oleh pembantunya ke?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Hotfm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *