“Kalau saya pernah kata apa2, saya minta maaf pada frontliner.” -Pernah Jadi Antiv4ksin, Abang Siti Sarah Dah Berubah

“Kalau dulu saya pernah kata bvruk apa-apa, saya minta maaf pada frontliner.”

Pengakuan abang arwah Siti Sarah Raisuddin, Ahmad Firdous bahawa jangkitan Cov1d-19 ini sangat benar setelah mengalaminya sendiri mengejutkan banyak pihak.

Sementelah dia terlebih dahulu dikenali sebagai anti vaksin dan menganggap ia perkara biasa sahaja.

Ianya dikongsikan oleh seorang doktor yang berkongsi mengenai kekes4lan Firdous ketika bergelar anti v4ksin sebelum ini.

Bagi Firdous, bila dia mendapat j4ngkitan tersebut, baru lah tahu betapa frontliner sangat berjasa dalam kehidupan pesakit Cov1d-19.

“Saya memang respek frontliner, bayangkan nurse tu tunggu depan katil saya, kau kencing, berak, dia lah mengelap, macam mana kita nak hin4 dia lagi?”

 

Foto :Twitter

Walaupun sebelum ini dia antara yang kuat menentang suntikan v4ksin, namun abang kepada Siti Sarah ini akhirnya akur dengan takdirnya.

“InsyaAllah bila dah sehat, saya akan ambil vaksin. sebab bila kena Cov1d walaupun level 1 atau dua, korang oleh jangkit pada orang lain.”

Jadi, lupakan kisah lalu, kita buka lembaran baru. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://hiburan.cari.com.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *