“Tak Boleh Tengok Rumah Sendiri..” -Shaheizy Sam ‘Checkin’ Hotel, Disebabkan Syatilla Melvin Alami Alahan Pelik

Gara-gara Syatilla Melvin Alahan tk boleh tengok rumah yang kita deco sendiri. Shaheizy sam mengambil inisiatif menempah menginap di Hotel.

Shaheizy sam Memuat Naik satu Vide0 Di lG nye dan bertulis “Ni kira pindah terus ke macamana?! Bukan salah ibu mengandung.”

Video

Sebelum ini KANDUNGAN baru memasuki usia tujuh minggu, namun pelakon Syatilla Melvin memberitahu dia mula mengalami alahan pelik sejak minggu lalu.

Kata Syatilla atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin, 30, secara tiba-tiba dia berasa tdak suka melihat perhiasan serta perabot di dalam rumahnya sendiri.

Tambahnya, dia berasa mual dan sakit di bahagian perut jika terus berada di rumah sejak kebelakangan ini.

Perkongsian Syatilla di Instastory miliknya.

“Apabila bangun pagi saya rasa tk boleh tengok rumah yang kita deco, perabot serta perhiasan rumah. Saya macam nak munt4h dan saklt perut sebab benda yang paling saya suka jadi benda paling benci dan tak suka tengok,” katanya kepada mStar.

Tambah isteri kepada pelakon Shaheizy Sam ini, suaminya juga berasa hairan dengan alahan yang dialami oleh Syatilla dan beranggapan kononnya dia alami masalah dalaman.

“Sam pun tanya saya… you ni ada masalah dalaman ke, tanya saya nak apa? Nak pindah rumah ke? Nak stay hotel ke?

“Saya tak tahu nak explain macam mana sebab mereka tak rasa, tak alami… saya cuma serabut.

“Sebab saya tahu Sam risau, dia tahu isteri dia ni ceria dan dia nak yang terbaik untuk isterinya,” ujarnya.

Menurut Syatilla juga, sehingga kini dia belum mengidam sesuatu yang pelik di usia kandungannya yang baru memasuki bulan kedua.

Dia juga berharap agar fasa alahan yang dialaminya segera berakhir.

Syatilla berharap dan berdoa kandungannya bertahan sembila bulan.

“So far tak ada lagi mengidam yang bukan-bukan, just alahan macam ni.

“Harap tak ada la pelik-pelik, nak menghadap fasa ni pun dah tak tahan. Hopefully benda ni tak lama,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published.