[VIDEO] Iqbal Anggap Vida Tak MaIu, Ded4h DSV Reka Cerita Iqbal Kena S4ntau

MODAL terbaharu Datuk Seri Vida untuk mendekati Ahmad Iqbal Zulkefli dengan cerita kononnya pemuda itu terkena buatan orang s1hir dilihat seperti memakan diri.

Ujar Iqbal, 27, jutawan kosmetik berkenaan sengaja mereka-reka cerita yang dianggap karut dan tidak benar kerana dia berada dalam keadaan sihat.

“Sebenarnya dah lama dia beritahu kononnya saya kena santau, kena s1hir.

“Jadi saya tak terkejut pun kali ni dia buat cerita sama sebab setiap kali ada masalah dia mesti kaitkan dengan s1hir dan buatan orang.

“Saya tahu diri saya, saya sedar diri saya masih waras dan boleh berfikir dengan normal,” katanya ketika dihubungi mStar pada Isnin.

iqball

Perkongsian Iqbal di Instastory miliknya.

Iqbal berkata demikian sebagai respons kepada dakwaan Vida atau Hasmiza Othman, 50, kononnya Iqbal terkena buatan orang berdasarkan ciri-ciri fizikal yang dilihatnya pada Iqbal.

Justeru, Vida mencetuskan kontr0versi terbaharu apabila menerjah ke kediaman Iqbal di Kajang, Selangor pada kira-kira pukul 3 pagi Sabtu lalu bagi memberitahu usahawan berkenaan tentang hal berkenaan.

Vida turut memberikan Iqbal sebentuk cincin permata biru dalam kunjungannya itu.

Mengulas lanjut tentang hal berkenaan, Iqbal berkata dia berada dalam keadaan baik dan tidak seperti yang didakwa Vida.

Saya rasa makin rim4s dengan sikap Datuk Seri Vida sekarang ni… ann0ying

AHMAD IQBAL ZULKEFLI

USAHAWAN

“Saya penat dengan kerja dan pulang lewat. Saya dah tidur tiba-tiba pukul tiga pagi ada orang datang.

“Mereka g4nggu ketuk pintu belakang rumah saya, saya tak tahu macam mana mereka boleh masuk kawasan rumah saya sebab ada guard.

“Kalau saya kena sih1r jangan la bawa cincin, bawa air penawar ke… buat solat hajat ke,” katanya.

IQBAL66

Iqbal men4fikan dirinya kena s1hir dan buatan orang

Selain itu Iqbal berkata dia tidak selesa dengan sikap Vida yang dikatakan sering menghantui hidupnya selepas mengambil keputusan untuk membatalkan rancangan pernikahan mereka.

“Saya rasa makin rim4s dengan sikap Datuk Seri Vida sekarang ni… annoying.

“Datang rumah tanya saya rindu dia ke, sayang dia ke, dia cantik ke…. dia tak malu ke? Benda ni sangat menjengkelkan.

“Saya dah pernah minta dia jangan g4nggu saya. Saya tak pakai pun cincin yang dia bagi tu saya simpan dan akan pulangkan,” ujarnya.

Video

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published.