“Apa Yang Korang Tak Puas Hati Sangat?” – Ude Wahid TerkiIan Isteri Dalam P4ntang Dim4ki Netizen

Pemuzik, Ude Wahid memohon kepada semua pihak agar tidak mengganggu urusan rumah tangganya dengan isteri iaitu Izreen Azminda. Ujar Ude, dia tidak tahu kenapa ramai orang tidak berpuas hati dengan kehidupannya bersama Izreen sehingga ke hari ini.

Aku tak kac4u korang pun

Sudah-sudah la korang ni nak g4nggu rumah tangga aku. Apa la yang korang semua tak puas hati sangat? Tak boleh ka tengok aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang. Aku tak kacau korang pun kan. Tak g4nggu hidup korang pun kan. Tak habis-habis nak g4nggu isteri aku yang dalam pantang. Aku tak faham betul manusia macam ni. Aku tak boleh brain. Stop benda tak berfaedah ni.

Menerusi Instagram Story yang dimuat naik oleh Ude, ada segelintir individu dipercayai masih mengg4nggu kehidupannya bersama isteri dan anak-anak. Sebagai suami, Ude meluahkan rasa beng4ng apabila isteri tercinta terpaksa menerima m4kian dan c4cian sepanjang tempoh berpantang kali ini.

Nak dm m4ki-m4ki sampai hin4 anak kami yang tak bers4lah ni. Apa dosa budak tu dengan korang semua ya? Bertaubatlah. Semoga Allah ampunkan dos4 kita semua.

Tambah Ude, dia tidak tahu apa salah anak-anaknya sehingga terpaksa menerima pelbagai komen negatif daripada netizen. Terdahulu, Izreen selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 21 September yang lalu. Buat pengetahuan korang, Izreen dan Ude mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos 2017. Hasil perkahwinan tersebut, mereka turut dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Aaron Ibrahim. Izreen turut mempunyai seorang anak lelaki hasil perkahwinan terdahulu iaitu Muhamad Adrian Umar.

Sumber: Ude Wahid

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : oBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.