[VIDEO] P4dah TerIampau Taksub Nak Putih, Tak Sangka Jadi Macam Ni

Ket4ksuban seorang wanita untuk memiliki kulit yang cerah dengan melakukan drip whitening membawa p4dah apabila dia terpaksa dikejarkan ke h0spital.

‘Saya telah ins4f terlalu t4ksub nak putih’

Seperti video dikongsi seorang wanita dikenali sebagai Umie Hafiezaa di laman TikTok, tampil menceritakan kesan yang dialami olehnya iaitu bengk4k hati, gara-gara melakukan dr1p whitening, makan jamu dan mengambil minuman untuk kurus.

Menerusi video pendek tersebut, dapat dilihat wanita ini menaiki ambulans dan terpaksa menginap di hospital selama 4 hari 3 malam bagi mendapatkan rawatan.

Sedikit pesanan daripada saya yang telah insaf terlalu t4ksub nak putih. Orang lain sibuk merentas negeri, kita kena duduk rumah batu 4 hari 3 malam.

1 botol masuk air, 3 kali ambil dar4h. Perit. Kesan dr1p whitening, makan jamu dan minuman untuk kurus.

Pada masa yang sama, wanita ini turut memberikan pesanan kepada orang lain supaya lebih berhati-hati bagi mengelakkan kejadian seumpama ini berulang.

Sayangilah diri anda. Jangan terpengaruh macam saya. Nak cantik tapi sakit ke nak tak cantik tapi sihat?

Sekarang, makan pun berpantang. Banyak yang tak boleh makan daripada boleh makan.

Video penuh:

@umiehafiezaa

Sedikit pesanan daripada saya yang telah insaf terlalu taksub nak putih 😷 ##fyp ##fypindonesia

♬ Denting – Fadhilah Intan ✨

Sumber: Umie Hafiezaa

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : oBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *