[VIDEO] “Mana dia belajar ni!” -Budak Berlakon Pengs4n Sebab T4kut Kena M4rah Memang Kelakar!

Budak-budak, dari dorang kecil lagi dah pandai buat pelbagai helah dan kadang-kadang tu perbuatan dorang lagi bijak dari kita yang dewasa ni.

Antara benda yang budak-budak selalu buat bila dah buat salah dan takut kena marah, dorang akan terus menangis tak ingat dunia walaupun belum sempat kena marah. Baik aku nangis dulu sebelum kena marah.

Tapi bagi budak berusia setahun sembilan bulan ni lain pulak ceritanya!

Nak elak kena marah punya pasal…

Baru-baru ini, seorang ibu telah memuat naik video ke TikTok menunjukkan anaknya yang sedang berdiri dan lemahkan badan sambil tutup mata.

Screenshot 2021 10 27 At 1.57.27 Pm

Rupanya, budak ni pura-pura pengsankan diri sebab nak elak dari kena marah dengan ibunya. Amboi 5 bintang lakonan kau dikkk!

Korang tengok je lah video dekat bawah ni, budak ni steady je pejamkan mata macam betul-betul pengsan sampai orang kena tahan kepala dan dukung dia.

Budak lain kena marah nangis , anak aku kena marah buat buat pengsan HAHAHAHA.”

“Cerdik budak ni”

Video yang dimuat naik oleh @adilaariffin ini telah pun mendapat tontonan sebanyak lebih 300k dan rata-rata netizen memang impress dengan kecerdikan kanak-kanak ini berlakon. Level Haji Bakhil ni suka ‘purak-purak pengsan’.

Hahaha, ni kalau dah besar tak jadi pelakon ni tak tahu lah…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published.