Nampak macam Baby Shima berc1um di kelab malam, foto pegang gelas minuman cetus tanda tanya… Minta netizen jangan sibuk

TIDAK henti-henti terima kecaman… penyanyi dangdut Baby Shima sekali lagi dihimpit kontroversi apabila foto miripnya dengan seorang lelaki di sebuah pusat hiburan tersebar di media sosial.

Tidak berselindung atau menafikan perkara itu, Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli, 29, berkata, apa yang dilakukan itu tidak menganggu orang lain.

“Saya rasa saya tiada kembar, iya itu memang saya… so kenapa ada masalah ke?

“Rasanya saya tak perlu nak beritahu siapa lelaki dalam gambar tersebut sebab tiada kepentingan pun untuk korang.

shivaFoto Baby Shima bermsraan dengan seorang lelaki.

“Apa yang saya buat itu tak ganggu hidup orang lain,” katanya menerusi pertemuan dengan mStar.

Menerusi beberapa foto yang dikirimkan kepada mStar, Shima dilihat sedang bermesra dengan seorang lelaki dipercayai di sebuah kelab malam di ibu negara.

Lebih menimbulkan tanda tanya ialah menerusi foto berkenaan kelihatan Shima seperti sedang menclum lelaki berkenaan sambil memegang gelas minuman.

Apa saya rasa saya nak buat saya akan buat, Shima tak ganggu orang

BABY SHIMA

PENYANYI

Sementara itu, ketika ditanya sama ada kontr0versi yang ditimbulkan sejak kebelakangan ini sengaja dibuat bagi meraih perhatian, Shima sebaliknya menyalah netizen.

Kata Shima dia tidak mampu untuk menutup mulut setiap orang agar berhenti bercakap tentang dirinya.

“Sebenarnya apa yang berlaku pada Shima ni bukan nak tarik perhatian orang atau nak timbulkan kontr0versi tapi semuanya disebabkan mulut orang.

“Daripada mulut orang la yang tarik perhatian dan media pick up,” ujarnya.

shima4Shima tidak pernah berniat ingin timbulkan kontr0versi.

Selain itu, Shima berkata, dia juga kadang kala berasa tertekan dan menganggap dirinya seorang artis yang dib3nci oleh netizen.

Shima tidak pernah berniat ingin timbulkan kontr0versi.

“Tak dinafikan kadang-kadang ada rasa sedlh apabila kena kec4m sebab saya ni seorang tapi yang mengec4m ramai. Saya rasa down dan tertekan.

“Ada benda yang patut jawab ada benda tak patut jawab terutama hal peribadi saya.

“Ya saya memang nakal tapi tiada la sampai kacau suami orang, kacau rumah tangga orang atau minta duit mak bapa kau,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *