[VIDEO] Sudahlah Tidur Terlentang, Siap Berdengkur Pula, “Penat Sangat Kerja Apa Ya Awak Ni”

Melihatkan keletah anak bulus yang dipelihara banyak yang membuatkan kita terhibur. Telatah haiwan peliharaan dan kesayangan ramai seperti kucing kadang-kadang mampu membuatkan hidup kita lebih terisi dan gembira.

Malah baru-baru ini satu video yang memaparkan gaya seekor kucing sedang tidur telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut kelihatan kucing ini sedang tidur terlentang. Namun apa yang membuatkan ramai geram menyaksikannya adalah gelagat si bulus ini yang sudahlah tidur terlentang, siap berdengkur pula!

Berikut adalah perkongsian rakaman gelagat haiwan comel yang sedang tidur melepaskan lelahnya ini:

Alahai comel! Sudahlah tidur terlentang, siap berdengkur pula tu. Gaya macam penat sangat je tu! Kelakuan haiwan comel yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun rannpiranha ini telah meraih lebih 150 ribu tontonan dan 23 ribu likes.

Apa-apa pun di ruangan komen, rata-rata warganet geram menyaksikan gaya si comel ini tidur. Berikut antaranya:

“Haa alang2 tu pack terus pos kat saya. Pack elok2 tau jangan kasi dia terjaga. Bangun2 ada kat umah lain”

Sudahlah Tidur Terlentang 4

“Kucing aku berdengkur sampai aku sorang kat rumah aku ingat ada orang lain dekat rumah”

Sudahlah Tidur Terlentang 3

“Dah bagi saya. Kucing tu rosak. Awak cari lain..Biarlah saya alergik kucing. Tetap nak. Sakit leh rawat. Rosak tu jual2”

Sudahlah Tidur Terlentang 2

“Tido pun siap posing bukan kaleng2 neyh”

Sudahlah Tidur Terlentang 1

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *