Di Sebalik Dugaan Rumah TenggeIam Bnjir, Shila Amzah Ded4h Dah Tak Sebumbung Dgn Suami

Penyanyi lagu Tiada Dirimu, Shila Amzah, 31, mengakui tidak tinggal sebumbung dengan suami sejak dua bulan lalu selepas tiga tahun melayari bahtera rumah tangga.

Tidak mendedahkan secara terperinci punca pergolakan rumah tangga, Shila atau nama sebenarnya, NurShahila binti Amir Amzah reda dengan takdir yang tertulis buatnya.

“Saya sentiasa menunjukkan wajah gembira.. Orang tidak tahu perjuangan saya..

Dan saya sedang bergelut dengan susah payah saya sekarang. Dah dua bulan sha keluar dari rumah dengan Seth tumpang dirumah mak abah Di langat.”

Tambah penyanyi itu, dia telah pun menfailkan percer4ian namun masih dalam proses.

“Sha dah file cer4i . tapi malangnya masih dalam proses sebab dia decide nak prolong benda ni..Cuma bila dah jadi macamni, sha dah tak boleh nak sabar lagi malah cuba sedaya upaya untuk bertahan dan jaga hati dan nama baik semua orang.”- tulisnya.

Foto: Nona

Dalam pada itu, Shila turut terkesan dari  kejadian banjir di Hulu Langat, Selangor sejak hari Jumaat yang lalu. Katanya, rumah ibubapanya yang didiaminya sekarang turut terjejas dan mereka sekeluarga terpaksa menumpang teduh dirumah saudara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

“Sekarang bila tengok rumah Di langat dah jadi macam ni.. rasa sedih sgt, sebelum ni tumpang berteduh kat rumah mak abah..tapi skrg kita semua pula hilang tempat berteduh ,sekarang kita semua tumpang rumah Aunty sha.”

“Sha ada rumah kat cyber pun tak selesa nak balik Sebab si dia masih berada Di rumah sha .

Seth tak selesa..sha pun tak selesa..kesian satu family sha duduk dalam satu bilik buat sementara waktu..how i wish I can go back to my cyber house..boleh lah return the favour dekat my parents 💔doakan sha and family ya🙏🏼Allahuakhbar ! dugaan Demi dugaan”- tambahnya lagi.

Foto: Intagram @shahilaamzah

Penyanyi yang menempa nama di negara China ini berkahwin dengan Haris Idraki Elias pada tahun 2018. Haris bekerja dalam sektor kewangan di kota London dan pernah bekerja sebagai wartawan di The Star pada tahun 2015. Pasangan ini dikurniakan seoranga cahaya mata lelaki bernama Seth Uwais yang berusia 1 tahun.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *