Selepas 3 Tahun Episod Dvka, Intan Saleh Seb4k Waktu Suami Sarung Cincin Nikah

Meskipun bukanlah seorang artis, namun nama Intan Saleh cukup dikenali selepas perkahwinan yang dibina dahulu berakhir angkara orang ketiga. Malah wanita cekal ini juga dahulunya sempat bermadu dengan pelakon terkenal Izreen Azminda. Namun selepas tiga tahun berlalu sejak peristiwa itu, akhirnya ada sinar baru menantinya.

Masa ni dah men4ngis dah…Meleleh-leleh air mata, happy tengok Muksu bahagia

Terbaru menerusi perkongsian di Instagram, Intan telah pun selamat diijabkabulkan dengan seorang pemuda yang bernama Aizam Yahya. Wanita berusia 35 tahun itu dilihat masuk ke dewan yang dihias indah sambil diapit oleh dua orang puteranya iaitu Arish Muqri dan Ariq Muqri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by انْتَان لِيَانَا بِنْتِ صَالِح (@__iiiintan.saleh)

Dinikahkan sendiri oleh ayah dengan hanya sekali lafaz…Intan tak dapat tahan seb4k

Dengan hanya sekali lafaz, kedua-dua mempelai telah pun dinikahkan sendiri oleh si bapa. Pasangan ini kelihatan cukup sepadan mengenakan busana pengantin berwarna peach. Jelas kelihatan wajah Intan yang tidak dapat menahan sebak ketika Aizam menyarungkan cincin di jari manisnya. Dalam pada itu, majlis tersebut berlangsung cukup meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan juga rakan-rakan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by انْتَان لِيَانَا بِنْتِ صَالِح (@__iiiintan.saleh)

Berbaurkan rasa bonda masa sarung cincin tu…Saat yang dinantikan, bonda selayaknya bahagia

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira melihat kebahagiaan yang akhirnya dapat dikecapi Intan. Dalam pada itu, ramai juga yang mengambil peluang untuk mengucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru tersebut.

 

Sumber:Instagram Intan Saleh 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : https://www.dnq.pw

Leave a Reply

Your email address will not be published.