[Video] Empat madu selamba gelak ketawa dalam satu kereta, Netizen puji suami pandai didik isteri2nya

Hidup bermadu bagaikan mimpi ngerl buat wanita yang telah berkahwin. Mana tknya, rata-rata tldak rela berkongsi kasih dengan suami tercinta apatah lagi hidup bersama sebagai satu keluarga.

Namun, lain pula dengan perkongsian seorang wanita yang ternyata masih mampu tersenyum meskipun telah bermadu empat buat netlzen terpegun.

“Babyboy happy dapat mommy baru lagi.”

Menerusi perkongsian @tgshamimi di Tiktok, meraih perhatian netizen apabila dia memuat naik ‘ketenangan’ 4 orang madu yang duduk sekali dalam kereta slap bergelak ketawa lagi!.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah hubungan mesra dan ‘baik’ sesama mereka yang dilihat tersenyum gembira ditambah lagi dengan gambar bersama di atas pelamin dipercayai perkahwinan madu yang ke-4.

“Suami amalkan apa sampai 4.”

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai reaksi didapati dari netizen sama ada yang terkejut, tidak menerima malahan ada yang sempat berseloroh bertanya ‘tips’ diguna pakai oleh suami mereka sehingga mampu bekahwin 4.

aku memanh tak boleh nak terima kalau macam ni

rasa nak tag wofe tp tkut tidur dekat luar pula malam ni

bkan bermadu betul pun

Sumber : Redaksi

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://transformasi.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published.