“Dah Macam Perempuan..” – Video Gajah Merajuk Berguling Di Jalan Cuit Hati Netizen

Spesis haiwan seperti gajah boleh dikategorikan sebagai hidupan liar dan yang dilindungi. Biarpun begitu, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan seekor gajah dikatakan sedang merajuk dengan seorang lelaki telah mencuri perhatian ramai.

Gelagat haiwan bersaiz besar ini yang berguling-guling di atas jalan tanah telah membuatkan ramai terhibur menyaksikannya.

Turut tertulis kelakuan gajah ini disamakan dengan perempuan bila merajuk. Namun tetaplah perbuatan gajah tersebut membuatkan warganet terpaku menyaksikannya. Berikut video rakaman gajah merajuk berguling di jalan yang viral.

Video

Dah macam mana gayanya nak pujuk gajah ini agaknya ya? Mesti lelaki itu pun sudah terbiasa melayan karenah haiwan ini. Apa-apa pun perkongsian rakaman gajah merajuk berguling di jalan ini telah meraih lebih 300 ribu tontonan dan 20 ribu likes.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Ghisau kita tengok awak ni jahhh”

Gajah merajuk 2

“Hihihi macam gaya budak budak kecik mengajuk. Binatang pun comel manja”

Gajah merajuk 4

“Alololo comeyyynyeeee dua merajuk”

“Tu baru anak gajah. Kalau mak gajah macam mana pulak nak pujuk ye abang”

Gajah merajuk 1

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.