Shiera Usik Ijoy TV berpusing, sekali netizen pun terkejut tengok TV dia berpusing

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pasangan selebriti, Shiera atau nama penuhnya Sharifah Shahirah dan suami, Ijoy yang mana pasangan ini sering mencuri tumpuan ramai.

Shiera

Terbaharu pula, warganet di aplikasi TikTok dihiburkan dengan gelagat bergurau antara Shiera dan suaminya itu, pelakon Ijoy sehinggakan gelagat mereka itu mendapat perhatian sekali gus masuk ruangan fyp atau for your page di aplikasi tersebut.

Mana tidaknya, Shiera yang juga terkenal dengan perangai lucunya turut mengundang tawa ramai dengan gelagatnya yang ingin mengusik suaminya itu.

Ijoy yang dilihat sedang fokus bermain telefon tidak menyedari Shiera memusingkan televisyen yang berada tidak jauh darinya disamping menulis kapsyen, “Phhhttt, dah terantuk baru sedar.”

Video

Menjengah ke komen-komen yang ditinggalkan selepas Shiera turut memuat naik video itu di aplikasi TikTok atas nama Shieraijoy, ternyata ramai yang turut merasa ‘terkejut’ dengan keadaan televisyen miliknya itu yang boleh dipusing-pusing.

Manakala dengan pantas juga video yang dimuat naik itu meraih lebih 500,000 tontonan disamping hantaran tersebut ditinggalkan ribuan tanda suka ramai.

“Pertama kali aku tengok tv berpusing…”

Shiera

“Mula nak scroll je, tiber tengok tv dia senget…”

IMG_20220202_010503

“Tv boleh pusing pusing”

Shiera

“Power eh tv diaaa”

IMG_20220202_010601 IMG_20220202_010617

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *