Wanita pasrah kucing duduk atas tudung, “Kita perempuan kalah dgn kucing je…”

Si bulus atau kucing antara gelagat yang sering menghiburkan warga TikTok dengan perangainya. Ada yang suka buat hal, mempunyai perangai yang selamba dan manja, semuanya membuatkan ramai semakin ‘geram’ dengan haiwan ini.

Malah di aplikasi tersebut juga, banyak kejadian yang berjaya dirakam oleh pemilik si comel ini yang akhirnya turut mengundang tawa warganet melihatnya.

Kisah pada kali ini juga nampaknya mencetuskan warganet tidak dapat menahan ketawa mereka dengan nasib seorang pengguna TikTok yang mana si comel dengan selamba duduk atas tudung.

Si comel

Kejadian itu yang dikongsikan oleh pengguna atas nama, misssadbutfunny yang dengan pantas juga meraih lebih 80,000 tanda suka daripada pengguna TikTok.

Malah menjenguk ke ruangan komen, gelagat si comel selamba duduk atas tudung yang sudah digosok ini mengundang warganet juga berkata bahawa hanya kucing sahaja yang boleh melakukan perkara tersebut.

Video

@uaenaaly

Love her wickedness

♬ original sound – misssadbutfunny

Mana tidaknya, dengan wajah comel si bulus ini sesiapa sahaja yang mampu marah. Dalam pada itu, warganet juga berseloroh di ruang komen dengan ‘ribuan’ respon lucu ditinggalkan ramai.

“Buang je dia awak, nanti bagitau eh awak buang dia kat mana”

Si comel

“Kita perempuan kalah…”

IMG_20220207_080614

“Comel nya nak marah pun tak jadi”

IMG_20220207_080618

“Kucing: Manja kali dia”

IMG_20220207_080631

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.