Promosi Lagu Sambil Mandi Buih, Janna Nick Dikec4m Netizen – “Kurniakanlah Kami Rasa Malu Ya Allah..”

Pelakon dan pengacaraJanna Nick mendedahkan dia menerima banyak g4ngguan berb4ur luc4-h yang dihantar menerusi DM di akaun Instagram miliknya.

Menganggap ianya lumrah hidup sebagai selebriti, Janna berkata dia bersikap lebih matang serta mempedulikan perkara itu.

“Sebagai seorang selebriti, terima gangguan serta godaan dari lelaki ini biasa, terpulang bagaimana kita hendak melaluinya.

“Jujur cakap kalau saya buka atau baca DM memang banyak benda pelik-pelik. Ada ‘siput sedut’ (alat sulit). Semua ada.

“Tapi terpulang kepada kita nak repost, nak tularkan atau sebagainya. Saya pula memilih untuk tidak mengendahkannya,” katanya.

Dalam pada itu, Janna mendedahkan dia pernah diganggu lelaki kurang sivman sehingga diekori sampai ke depan rumah.

“Saya pernah diekori seorang lelaki yang menunggu di depan rumah saya dari jam 8 malam hingga 4 pagi. Rupanya lelaki yang selama ini DM saya dengan benda pelik berulang kali.

“Nasib baik selama ini saya tidak pernah berjalan seorang diri dan biasanya berdua atau ramai,” katanya.’

Dalam perkongsian terbaru, Janna Nick sekali lagi menarik perhatian netizan dengan mepamerkan aski main buih dalam tab mandi

Berlatar belakang lagu single terbaru, Janna Nick di lihat berendam dengan tab di penuhi buih berserta satu produk

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Setakat artikal ini di tulis, video tersebut telah mencapai 276,969 ribu tontonan di IG

Dalam pada itu netizan tampil meninggalk komen meng3cam peri laku Janna Nick

“Dulu tak mcm ni pon” komen seorang netizan

Namun, ada juga dalam kalangan pengikutnya masih menulis komen suka dan memberikan emoji hati.

Dani hang tengok bini duk beredam

Janna Nick Lancar MV Terbaru, Dini Schatzmann Nasihat Jangan ‘Gat4l’ Sangat

Pelakon dan pengacara, Janna Nick telah melancarkan muzik video (MV) lagu keempatnya iaitu ‘Gat4l’, semalam. Lagu dan lirik ciptaan Aepul Roza itu ternyata memberi nafas baharu buat Janna Nick untuk permulaan tahun baru ini. Dengar kata Janna goda Shukri Yahaya, betul ke?

Kamu gatal!

‘Kamu gatal gatal gatal, bukankah kau sudah berpunya‘ antara bait lirik yang terkandung dalam lagu ‘Gatal’ nyanyian Janna Nick. Lagu tersebut dipercayai berkisahkan tentang seorang lelaki yang ‘gatal’ memikat wanita lain meskipun, sudah ada yang bertakhta di hati. Menerusi lagu genre ‘pop’ tersebut, Janna seolah memberi pesanan buat kaum lelaki agar jangan pernah cuba untuk menjadi ‘gatal’. Meskipun, sejuta pilihan yang berada di depan mata, kaum wanita tidak akan mudah terpikat sekiranya lelaki tersebut memiliki sifat ‘gatal’.

Di ruangan komen, rata-rata peminat Janna Nick meluahkan rasa gembira apabila artis kesayangan mereka mengeluarkan single baru. Ujar para peminat, lagu ‘gatal’ ini berjaya menyerlahkan bakat Janna Nick sebagai pelakon dan penyanyi. Bahkan, peminat turut berharap lagu tersebut bakal dijadikan ost drama di TV3.

Bakal lagu tema drama TV3 pula lepas ni.

Lirik dia best . boleh buat sound dekat Tiktok.

Lama dah tunggu lagu baru dari Janna. Akhirnya, terubat rindu.

Biarlah apa orang nak kata, Janna ada style sendiri. Takkan semua lagu nak serius saja. Paling penting menghiburkan!

Jangan gatal sangat boleh tak?

So proud of this girl right here. Whenever you set your mind on something, you will work so hard until you achieve it. That’s one of the things I admire about you. Will always be beside you as your biggest supporter. Jangan gatal sangat boleh tak?

Di Instagram, teman lelaki Janna Nick iaitu pelakon, Dini Schatzmann turut meluahkan rasa bangga melihat kejayaan teman wanitanya selepas melancarkan MV lagu ‘Gatal’ semalam. Menurut Dini, Janna seorang yang bekerja keras sekiranya mahu mendapatkan sesuatu. Semangat Janna untuk terus berusaha merupakan salah satu faktor Dini tertarik kepadanya. Tambah Dini lagi, dia akan sentiasa berada di sisi Janna untuk memberi sokongan. Dini sempat berseloroh dan menyatakan kepada Janna agar jangan gatal sangat di akhir posting tersebut.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : https://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *