Wanita buat ‘drama’ terdes4k nak pinjam duit, semuanya baik sehingga insan terakhir ini buat ramai mengalirkan air mata

Sahabat yang baik adalah sahabat yang ada masa kita susah dan senang. Bukan sahaja masa senang tetapi susah bersama. Sahabat yang baik ini tidak dapat diganti dan dicari. Banyak jenis sahabat yang kita ada tetapi jarang yang ada sahabat sejati.

Setiap insan mesti mempunyai sahabat yang kita sayang dan selalu ada masa kita susah, sahabat yang begitu la yang sentiasa dihati. Perkongsian seorang influencer mekap yang selalu memuatnaik video mekap iaitu @rozyana93 di aplikasi Tik Tok miliknya membuka mata ramai yang bergelar sahabat.

Sebuah video telah dimuatnaik oleh influencer tersebut yang memaparkan dirinya yang sedang membuat “pr4nk” terhadap kawan-kawannya yang dianggap sahabat apabila dia mengatakan bahawa dia ingin meminjam sejumlah duit daripada mereka.

Tetapi apa yang memeranjatkan dirinya adalah kawan-kawannya itu terus memberi pinjam tanpa sedikitpun rasa keberatan yang membuatkan dirinya terasa bertuah kerana dikelilingi oleh sahabat yang terbaik dan boleh menolong dirinya jika dia berada dalam kesempitan.

Video:

@rozyana93 Aku tak expect langsung kawan-kawan aku macam ni 😢 #thebelenriuh ♬ original sound – rozyanaroslan2

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang memuji persahabatan mereka yang walaupun bukan mempunyai ikatan dar4h dan kekeluargaan tetapi tetap ada di masa susah dan senang.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : sinarviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *