“Duit Parent Jugak Yang Bagi” – Gadis Dikec4m Lepas Mengaku MaIu Keluar Jalan-jalan Dengan Ibu Bapa

Biasanya remaja mesti lalui fasa suka memberont4kkan? Tapi selalunya, orang-orang timur macam kita ni tak adalah over macam remaja dekat luar negara ni sebab dari kecil memang dah diajar untuk menghormati ibu bapa.

Tapi yang ini lain pulak! Baru-baru ini, seorang gadis telah dikec4m netizen gara-gara meluahkan perasaan benci terhadap ibu bapanya di TikTok.

Dalam postingnya itu, gadis ini mengatakan yang dia tak suka bila perlu keluar berjalan dengan ibu bapanya kerana malu.

Menurutnya, orang lain boleh je keluar berjalan dengan kawan-kawan tapi dia kena keluar dengan ibu bapanya.

Ingat tak malu ke s*al jalan dengan parents. Malu b*doh. Kau tahu tak yang lain elok je jalan dengan kawan-kawan. Sampai dekat aku jalan dengan parents.

This is why i h4te parents. At least dah ikut tu biarlah aku nak jalan sesorang apa.”

Tambahnya lagi, ekoran “perangai” ibu bapanya yang sering mahu dia keluar berjalan bersama membuatkan dia boleh buat perangai toksik dan tak hormat orang tua.

Tak cukup dengan itu, gadis ini turut mengatakan yang dia mahukan keluarga baru.

Sumpah doh aku dah tak tahan. Serious aku boleh jadi t0ksik balik aku jadi t0ksik takde hormat dah tau. 

Serious aku cakap and that time jugak aku dah block semua orang jadi j4hat. Serious penat. Jangan sampai aku c4rut lagi tau. Nak new family.”

Fmqhh60Viae Hpi

“Duit jalan sensorang parents jugak bagi”

Ekoran luahannya ini, ramai netizen telah meluahkan rasa tak puas hati dorang dengan kenyataan gadis ini yang dirasakan mel4mpau. Ada juga yang memahami dan merasakan remaja ini akan menyes4l satu hari nanti.

Screenshot 2022 03 01 At 5.10.28 Pm Down

Alahai dik, kenapalah sampai macamtu. Sekaranglah masa nak spend time dengan mak ayah nanti dah kerja dah ada family sendiri masa pun tak cukup.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *