“Jumpa Face To Face” -Tular Isteri Kena Ceklk, Pekin Setel Cara Lelaki

Pelakon Iqram Dinzly berkongsi sebuah video yang memperlihatkan dirinya men4ngis dipercayai akibat berasa tertek4n.

Iqram Tertek4n 

Menerusi video yang dimuatnaik di Insta-story nya itu, Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin,41 akui berhadapan dengan pelbagai ujian belakangan ini selain mahukan Allahyarham bapanya berada disisi.

“Str3ss dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian dug4an yang aku rasa terlalu beb4n untuk aku tempuhi.

“Papa I need you!” luah Iqram

Selain itu, Iqram seakan mengeluh dengan dugaan yang diterima sehingga terfikir untuk menamatkan riwayat hidupnya.

Video

“Ya Allah, kenapa Kau selalu biarkan diri ini selalu dalam tergantung sepi. Rasa macam nak tergantung dengan tali. Allahuakbar” katanya lagi

Berg4duh Dengan Mona Allen

Terdahulu, pelakon Mona Allen menjadi bualan hangat netizen apabila menzahirkan rasa ketidakpuasan hati terhadap seorang pelakon dipercayai Iqram yang turut memuatnaik hantaran yang hampir sama.

Difahamkan, terjadinya perselisihan faham diantara mereka selepas Iqram terlalu menjiwai wataknya yang pada ketika itu sedang mencekik leher Mona.

Berasa s4kit dengan tindakan pelakon itu, Mona lantas menjerit untuk melepaskan diri daripada cengkaman Iqram selain turut memarahinya.

“Ingatkan kau dah tak psiko, rupa-rupanya memang psiko sejak azali.

“Bukan sekali dua eh babak dia cekik I, tetapi banyak kali. Setiap kali kena cekik, mesti sakit!

“Dah pesan elok-elok tak nak dengar. Sekarang ni video dah viral nanti cakap I pula yang diva. Siapa yang kenal mesti tahu I bukan macam tu.

“The last thing I would do is to fight with others. But this one is too much!” tulis Mona

Susulan itu, Iqram dilihat telah bertemu dengan suami Mona yang juga pelakon dan pengarah, Pekin Ibrahim bagi menyelesaikan perselisihan faham diantara mereka.

Untuk info, kedua-dua pelakon ini sedang menjayakan penggambaran drama Hati Yang Dikhianati arahan Bade Azmi.Drama yang mempunyai 146 episod itu kini telah bersiaran hampir 100 episod dan merupakan adaptasi telenovela popular Venezuela, Mis Tres Hermanas.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published.