[VIDEO] “Yela ada bau rumput sikit..” – Neelofa kena tegur dgn suami buat ramai terhibur

Neelofa dan suami nya PU riz sentiasa mendapat perhatian peminat nya dengan telatah spontan daripada mereka. Neelofa yang baru sahaja melahirkan putera sulong nya sebelum ini masih tidak berkongsi foto anak nya dan ramai peminat yang tidak sabar untuk melihat nya.

Namun, disini min mendoakan agar Neelofa dan keluarga sentiasa berada dalam keadaan baik baik sahaja dan dipermudahkan urusan dunia akhirat.

Menerusi satu perkongsian klip durasi pendek pemilik akaun Tiktok lofaworld, beliau menulis ringkas kapsyen:

“Perempuan mana pernah salah…”

Video

Lihat juga apa kata orang ramai:

@Ju£i@_M¥: Nampk tak…ustz jnis fkir complicated. Lofa jnis simple…checkmate

@𝙈𝙞𝙧𝙖 𝙉𝙖𝙗𝙞𝙡a:Aku suka walaupun dia dah bertutup litup gelak tu real sama macam dulu tak ada nak control ayu

@NSY:mcm mna sekalipun jawapan si isteri walaupun tak logik. tp cuba ‘menangkan hati’ dia . haa itu la puriz

@wongwisata:Ikut fizik, bau tanah rumput dulu, kalau di taman. Tapi kalau di tanam,bau malaikat otway nak tanya soalan

@botak bersongkok:tu bukan marah adoi lah kalau kat Kelantan tu ibarat macam orang Kelantan jer faham

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://newzpower.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *