“Terus Semua Diam Hahaha” -Video Reen Rahim Jaga Anak Saudara Raih Perhatian Ramai

Bila musim cuti sekolah, anak-anak banyak menghabiskan masa di rumah. Masa inilah pelbagai ragam dan perangai yang keluar. Sudah pastinya ibu atau bapa sudah bersedia dengan apa yang perlu dilakukan sepanjang cuti sekolah ini.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan seorang pelakon wanita, Reen Rahim jaga anak saudara telah mencvri perhatian ramai. Dalam perkongsian tersebut kelihatan beberapa orang kanak-kanak sedang berada di satu sudut rumah.

Namun apa yang membuatkan ramai terhibur apabila anak-anak ini mula bermacam ragam dan reaksi Reen Rahim pula undang tawa ramai. Tak pasal-pasal Reen Rahim membebel pada anak saudaranya itu yang sedang bermacam keletah.

Korang saksikan sendiri rakaman gelagat Reen Rahim jaga anak saudaranya yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok miliknya sendiri:

Video:

@reenrahimmy #reenrahim #reenrahimhygienewash #reenrahimbeauty ♬ original sound – Reenrahim

Ha..kau bila pelakon watak Kak Su ini mula membebel memang sebiji macam dalam drama! Garang sungguh nampaknya tu! Apa-apa pun perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 500 ribu tontonan dan 62 ribu likes.

Malah dalam muat naik berbeza, satu video yang memaparkan gelagat pelakon ini bersama anak saudaranya turut mencvri perhatian warganet.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“I need this mak su at my home laaa tolong jadi mak cik rimau untuk anak tarzan aku 2 orang ni”

Reen Rahim jaga anak saudara 4

“Aku dah boleh bayang future aku sebagai mak cik”

Reen Rahim jaga anak saudara 3

“Mana halah halah halah tu kak”

Reen Rahim jaga anak saudara 2

“Kak Su lupa tagline tuw halah halah halahh”

Reen Rahim jaga anak saudara 1

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Metro Press

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.