“Muka Ganas Tapi Comel Bila Layan Isteri” –Layanan First Class, Suami Lap Kaki Dan Pakaikan Kasut Isteri

Setiap wanita mempunyai ciri idaman yang tersendiri dalam mencari calon suami, ada yang mahu lelaki romantik, memahami dirinya dan sebagainya.

Perkhawinan juga bertambah indah apabila dua pasangan saling menghargai antara satu sama lain. Bahkan, pasangan yang serasi juga mampu menjamin hubungan yang berkekalan.

Semalam tular di Tiktok mengenai tindakan seorang suami yang mendapat pujian orang ramai.

Video

@babylona90 love u @madrizz_official #fyppage #fypchallenge #fypシ #fyp #fypge #masukberanda ♬ suara asli – Hamba ALLAH – Spesialis Ustadz Abdul Somad

Video yang dikongsikan oleh akaun @babylona90, ini mendapat perhatian netizen kerana sikap si suami yang memberi layanan terhadapnya seperti seorang permaisuri.

Menerusi video tersebut, si suami mengelap kaki dan menyarungkan kasut itu kepada isterinya sebelum dia keluar dari kenderaannya.

“Bila berada di tangan yang tepat” – netizen.

Dalam pada itu, si suami turut menghulurkan tangan untuk membantu isterinya turun disebabkan kenderaan tersebut agak tinggi.

Rata-rata netizen memuji sikap dan layanan baik suaminya yang berusaha untuk membahagiakan dirinya. Ada juga netizen berpendapat wanita ini bertuah kerana ditemukan dengan orang yang tepat.

Malahan, ada seorang pengguna berpesan kepada perempuan lain yang melihat video ini supaya tidak cemburu dan bersyukur dengan pasangan masing-masing. Pasangan anda dalam diam banyak melakukan kebaikan yang anda sendiri tak sedar.

“Beruntung awak dik suami awak layan awak sebaik ini.. Muga jodohnya kekal,” tulis seorang netizen.

“Muka je garang tapi tengok dia layan isteri kiot,” ujar netizen.

“Suami saya pun mcm ni juga orangnya cuma awalnya saya tak perasan, sekarang dah tau tapi biasa la saya ni suka cari pasal dgn husband,” luah netizen lain.

Komen Netizen

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : tiktok babylona90

Leave a Reply

Your email address will not be published.